Van oud naar nieuw

Van oud naar nieuw met originele spullen van De Kringwinkel,

dat is pas een feestelijk idee.

 

Op zaterdag 12 december verrassen we onze klanten met een themaverkoop feestelijk tafelen.

In onze drie Kringwinkels staan de feesttafels klaar. Voor een prijsje koop je alles voor een schitterende kerst- of eindejaarstafel, van tafelkleed tot servies, bestek en glazen, … tot kaarsen, decoratie en nog zoveel meer leuke hebbedingen om met eindejaar je gasten te verbazen.

 

Een stel feestglazen van lang geleden, een servies dat vroeger doet herleven, in de drie Kringwinkels van Den Azalee verkopen we vanaf zaterdag 12 december alles om met eindejaar je feesttafel te verwonderen.

 

Feestkledij om te bekoren

 

Ben je op zoek naar een leuk kleedje om te schitteren tijdens de feestdagen, dan moet je beslist een kijkje komen nemen op onze afdeling kledij en textiel. Op zaterdag 12 december overrompelen we onze klanten met een afdeling feestkledij om te bekoren.

 

Kopen in De Kringwinkel is bovendien toekomst bieden aan mens en milieu. Perfect bruikbare spulletjes worden van de afvalberg gered en de kringloopsector biedt werk aan kortgeschoolden en langdurig werklozen. Zo kunnen we heel overtuigd zeggen dat ‘Wie kringt, die wint!’

 

Terug