Hoe kunnen we mensen tonen waarom we als maatwerkbedrijf bestaan? Hoe kunnen we klanten doen inzi...
Huidige menukaart:
Maandag 17 februari
Voorgerecht
PaprikasoepHoofdgerecht
Hamburger met cheddar, gestoofde pastinaak en aardappelNagerecht
SpeculaasmousseDinsdag 18 februari
Voorgerecht
LinzensoepHoofdgerecht
Vis van de dag in mosterdaus met savooistoempNagerecht
Citroen-limoentaartWoensdag 19 februari
Voorgerecht
BloemkoolsoepHoofdgerecht
Brochette van kalkoen in jagersaus met gegrilde groenten en aardappel in de schilNagerecht
Ijs met karamelDonderdag 20 februari
Voorgerecht
Tomatensoep of mousse van gerookte makreelHoofdgerecht
Witloof met hesp en kaassaus en pureeNagerecht
Tiramisu met kokos en ananasVrijdag 21 februari
Voorgerecht
Mexicaanse soepHoofdgerecht
Pasta bolognaiseNagerecht
Oost-Vlaamse vlaaiZaterdag 22 februari
Voorgerecht
GroentesoepHoofdgerecht
Braadworst met rode kool en gekookte aardappelNagerecht
GebakMaandag 24 februari
Voorgerecht
Crèmesoep met boursin en tuinkruidenHoofdgerecht
Steak-au-poivre met gebakken schorseneer en gepersileerde aardappelNagerecht
Ijs met banaan en chocolade
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Jani & James doen-het-zelf in Den Azalee!
-
Mosselsouper @ De Variant!
Het mosselseizoen is aangebroken! Om optimaal te genieten van de laatste zonnestralen, haalt ...
-
Vacature maatwerkcoach logistiek
Wil jij de talenten van mensen helpen ontwikkelen en hen meer kansen bieden op de arbeidsmarkt? H...