Hoe kunnen we mensen tonen waarom we als maatwerkbedrijf bestaan? Hoe kunnen we klanten doen inzi...
Huidige menukaart:
Woensdag 21 mei
Voorgerecht
Tomatensoep met balletjesHoofdgerecht
Varkensgebraad met mosterdsaus, lentegroenten, nat.aard?Nagerecht
Condé rijstDonderdag 22 mei
Voorgerecht
Helder kippensoep met vermicelliHoofdgerecht
Vis met champignons, kruidenkaas en pastaNagerecht
Amandel en peergebakVrijdag 23 mei
Voorgerecht
Franse uiensoepHoofdgerecht
Konijn met pruimen, appelmoes en krokettenNagerecht
CheesecakeZaterdag 24 mei
Voorgerecht
PaprikasoepHoofdgerecht
Kipboomstammetje, preistoemp en kaassausNagerecht
GebakMaandag 26 mei
Voorgerecht
AspergesoepHoofdgerecht
Kotelet 'Cross&Blackwell', groenten en aardappelenNagerecht
Dame blancheDinsdag 27 mei
Voorgerecht
Heldere groentensoepHoofdgerecht
Vogelnestje, tomatensaus met champignons & pureeNagerecht
AppeltaartWoensdag 28 mei
Voorgerecht
Spinaziesoep met ricottaHoofdgerecht
Butter chicken, groene bonen&wilde rijstNagerecht
Tarte Maison
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Jani & James doen-het-zelf in Den Azalee!
-
Mosselsouper @ De Variant!
Het mosselseizoen is aangebroken! Om optimaal te genieten van de laatste zonnestralen, haalt ...
-
Vacature maatwerkcoach logistiek
Wil jij de talenten van mensen helpen ontwikkelen en hen meer kansen bieden op de arbeidsmarkt? H...