Hoe kunnen we mensen tonen waarom we als maatwerkbedrijf bestaan? Hoe kunnen we klanten doen inzi...
Huidige menukaart:
Dinsdag 22 oktober
Voorgerecht
PeterseliesoepHoofdgerecht
Varkensgebraad met wortelen en gebakken aardappelenNagerecht
Zwarte woudtaartWoensdag 23 oktober
Voorgerecht
Groentesoep met vermicelliHoofdgerecht
Konijn met pruimenNagerecht
KokospuddingDonderdag 24 oktober
Voorgerecht
BloemkoolroomsoepHoofdgerecht
Pot-au-feu van vis op z'n NormandischNagerecht
ChocoladepuddingVrijdag 25 oktober
Voorgerecht
Witloofsoep met gerookte visHoofdgerecht
Quiche vegetarisch of met hamNagerecht
Carré confituurZaterdag 26 oktober
Maandag 28 oktober
Voorgerecht
PompoensoepHoofdgerecht
Gegrilde kipfilet met spinazie, chorizo en pureeNagerecht
FruitsaladeDinsdag 29 oktober
Voorgerecht
Wortelsoep met gemberHoofdgerecht
Orloffgebraad met champignons en krokettenNagerecht
Citroentaart
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Jani & James doen-het-zelf in Den Azalee!
-
Mosselsouper @ De Variant!
Het mosselseizoen is aangebroken! Om optimaal te genieten van de laatste zonnestralen, haalt ...
-
Vacature maatwerkcoach logistiek
Wil jij de talenten van mensen helpen ontwikkelen en hen meer kansen bieden op de arbeidsmarkt? H...