Avocadosoep? Mole? Mixed grill?Wil jij je ook eens helemaal onderdompelen in de Mexicaanse keuken...
Huidige menukaart:
Vrijdag 26 april
Voorgerecht
BieslooksoepHoofdgerecht
Steak choron met provençaalse tomaat en aardappel in de schilNagerecht
Thaise rijstpapZaterdag 27 april
Voorgerecht
KnolseldersoepHoofdgerecht
Kipboomstammetjes met bloemkool en aardappelenNagerecht
GebakMaandag 29 april
Voorgerecht
Vissoep met toastje en rouilleHoofdgerecht
Kalkoensteak in pepersaus met bloemkool en snoepaardappeltjesNagerecht
Crêpes SuzetteDinsdag 30 april
Voorgerecht
Seldersoep of krabkoekjesHoofdgerecht
Gekruide Griekse balletjes in tomatensaus met een Grieks slaatje en rijst of pureeNagerecht
TiramisuWoensdag 01 mei
Donderdag 02 mei
Voorgerecht
TomatensoepHoofdgerecht
Indische kipstoofpot met broccoli en gebakken aardappelenNagerecht
Ijs met advocaatVrijdag 03 mei
Voorgerecht
Italiaanse soepHoofdgerecht
Konijn met pruimen, verse appelmoes en dennenaardappelenNagerecht
Biscuittaart
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Mexicaanse Week @ De Variant
-
Marokkaanse week @De Variant
Tajine? Msmen? Kesari?Wil jij je ook eens helemaal onderdompelen in de Marokkaanse keuken? Schuif...
-
Vacature Jongerencoach
Ben jij helemaal mee in de leefwereld van jongeren? Wil jij de talenten van jongeren ontdekken en...