Hoe kunnen we mensen tonen waarom we als maatwerkbedrijf bestaan? Hoe kunnen we klanten doen inzi...
Huidige menukaart:
Maandag 14 oktober
Voorgerecht
Borsjst rode bietensoepHoofdgerecht
Salo Oekraïens spek met augurk en gebakken aardappelenNagerecht
Dame BlancheDinsdag 15 oktober
Voorgerecht
WitloofroomsoepHoofdgerecht
Gepaneerde kip met spinazie en boterpureeNagerecht
Nalisniki pannenkoek met rozijnenWoensdag 16 oktober
Voorgerecht
Oekraïense soep met aardappel en gehaktHoofdgerecht
Koolrolletjes met tomatensausNagerecht
Vanillepudding met speculaasDonderdag 17 oktober
Voorgerecht
Tomatensoep met toastHoofdgerecht
Oekraïense vispapillot met kaas en champignonsNagerecht
Vareniki met kersenVrijdag 18 oktober
Voorgerecht
KruidensoepHoofdgerecht
Witloof met ham en kaas in de ovenNagerecht
VanillepuddingZaterdag 19 oktober
Voorgerecht
Bouillon met balletjesHoofdgerecht
Spaghetti Ukraine StyleNagerecht
GebakMaandag 21 oktober
Voorgerecht
MinestroneHoofdgerecht
Kalkoensteak Archiduc met kroketjesNagerecht
Appelcake
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Jani & James doen-het-zelf in Den Azalee!
-
Mosselsouper @ De Variant!
Het mosselseizoen is aangebroken! Om optimaal te genieten van de laatste zonnestralen, haalt ...
-
Vacature maatwerkcoach logistiek
Wil jij de talenten van mensen helpen ontwikkelen en hen meer kansen bieden op de arbeidsmarkt? H...