Waar mensen en voorwerpen kansen krijgen

Een plek waar mensen en voorwerpen kansen krijgen, dat is Den Azalee. Elke dag zetten wij ons actief in voor zij die niet makkelijk aan werk geraken. Terwijl we hun talenten helpen ontwikkelen, gaan we samen op zoek naar een plekje op de arbeidsmarkt. 

 

Tijdens dit leerproces worden mensen en omgeving steeds in acht genomen. Zo wordt de klemtoon niet alleen gelegd op de ontwikkeling van de persoon, maar ook op hergebruik en milieuvriendelijkheid. Door het beperken van huishoudelijk afval, inzamelen van herbruikbare goederen, recycleren tot grondstoffen en het terugdringen van energieverbruik, werkt Den Azalee actief mee aan een gezonder klimaat.  

 

Wil je graag eens kijken achter de schermen? Contacteer ons vrijblijvend voor een rondleiding. 

 

Klik hier voor een eerste blik achter de schermen

Klik hier om eens binnen te kijken in de werking van onze winkels

Kringwinkels
In onze Kringwinkels vind je een schat aan kwaliteitsvolle tweedehands goederen en kleding.
Meer info
Catering & Restaurant
In sociaal restaurant De Variant kan je elke dag terecht voor een (h)eerlijk driegangenmenu aan de scherpste prijs. Je kan op hen ook beroep doen voor catering, belegde broodjes en lekkere hapjes.
Meer info
Energie & Wonen
Onze energiesnoeiers helpen je besparen op je energiekosten. Zij controleren je verbruik en stellen je energiebesparende aanpassingen voor. Wij kunnen daarbij instaan voor isolatie en spaarlampen, voor renovaties en schilderwerken.
Meer info
Fietsen
Al onze tweedehands fietsen worden nauwkeurig gecontroleerd en opgeknapt. Een kleine reparatie aan jouw fiets nodig? Of wil je een fiets huren? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!
Meer info
Elektro
In onze Kringwinkels vind je een ruim aanbod aan tweedehands elektrische apparaten. Ze zijn in onze ateliers professioneel hersteld en getest. Op alle elektro krijg je tevens een jaar garantie.
Meer info

Uw kringding.be

Veilingen

uwkringding.be is dé veilingswebsite van de Kringwinkels in Vlaanderen. Hier kan je terecht voor exclusieve artikelen die per opbod worden aangeboden.

Ik wil meebieden!