Avocadosoep? Mole? Mixed grill?Wil jij je ook eens helemaal onderdompelen in de Mexicaanse keuken...
Huidige menukaart:
Zaterdag 20 april
Voorgerecht
Komkommersoep met gerookte hamHoofdgerecht
Rosbief met erwten, wortels en gebakken aardappelenNagerecht
GebakMaandag 22 april
Voorgerecht
MinestroneHoofdgerecht
Picanha met gegrilde groenten en frietjes van zoete aardappelNagerecht
KokospuddingDinsdag 23 april
Voorgerecht
Thaise soep met sojascheutenHoofdgerecht
Vis van de dag in hollandaisesaus met lentepureeNagerecht
Fruittaart met slagroomWoensdag 24 april
Voorgerecht
Broccolisoep of vistaartHoofdgerecht
Rundsstoofvlees met verse appelmoes en aardappelbolletjesNagerecht
Ijs met chocoladeDonderdag 25 april
Voorgerecht
Tomatensoep met balletjesHoofdgerecht
Gentse waterzooi met krielaardappelenNagerecht
Clafoutis met kriekenVrijdag 26 april
Voorgerecht
BieslooksoepHoofdgerecht
Steak choron met provençaalse tomaat en aardappel in de schilNagerecht
Thaise rijstpapZaterdag 27 april
Voorgerecht
KnolseldersoepHoofdgerecht
Kipboomstammetjes met bloemkool en aardappelenNagerecht
Gebak
Overzicht
Restaurant De Variant
Afhaalmaaltijden De Variant
Belegde broodjes
Recepties
Koude schotel & buffetten
Traiteur divers
Uw bestelling
AfrondenMenukaart
Menu bekijkenVragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag meteen verder
03 778 62 60
of contacteer ons door een simpele klik op de knop
contacteer ons
Nieuwsbrief
Verneem als eerste alles over onze acties en schrijf in op onze nieuwsbrief.inschrijven
Laatste nieuws
Bekijk alle artikelen-
Mexicaanse Week @ De Variant
-
Marokkaanse week @De Variant
Tajine? Msmen? Kesari?Wil jij je ook eens helemaal onderdompelen in de Marokkaanse keuken? Schuif...
-
Vacature Jongerencoach
Ben jij helemaal mee in de leefwereld van jongeren? Wil jij de talenten van jongeren ontdekken en...